luni, 16 martie 2009

expozitii cu lansare de carte

locatie: Hotel Continental
Deschidere: ora 17.00 (joi 14 mai)
Orar: 13-16 mai orele 15.00-19.00
Adresa: str. Napoca nr.1


Provocarile modernitatii tarzii”- Vlad Arsene&Westfourth Architecture, expozitie in colaborare cu fundatia Arhitext

propunere pentru deschidere expozitie (vernisaj): arh. Arpad Zachi
Expozitia prezinta prin imagini, schite, planuri, proiectele realizate de arhitectul Vlad Arsene si firma sa de arhitectura Westfourth Architecture:
Urmarind structura monografiei cu acelasi nume, 40 de panouri de expozitie prezinta lucrarile intr-o forma atractiva si le pune in valoare, stilul arhitectului strabatand dincolo de panouri, de cuvinte, de imagini…




Farmecul discret al arhitecturii”- Radu Mihailescu, expozitie in colaborare cu fundatia Arhitext


propunere pentru deschidere expozitie (vernisaj): arh. Arpad Zachi
Urmarind structura primei monografii a unui architect roman contemporan dedicate aceluiasi architect, expozitia arh. Radu Mihailescu prezinta in 31 de panouri lucrarile sale. Expozitia “Farmecul discret al arhitecturii” urmareste sa sublinieza alegerea Arhitext de a dedica primul volum din colectie acestui architect contemporan apreciat, sis a promoveze in continuare prin orice mijloace posibile (revista, monografii, expozitii, premii) arhitectura de calitate.


-“Arhitexte-In cautarea unei noi modernitati”- Dana Vais, Editura Fundației Arhitext, București, 2008
Prezentare de carte
Dana Vais, Arhi-texte. În căutarea unei noi modernități, Editura Fundației Arhitext, București, 2008
Cartea este numărul 3 din seria monografiilor dedicate autorilor de eseuri critice apărute în "Arhitext" (primele două volume au reunit articole ale urbanistului Alexandru Sandu).
Volumul este o selecție de texte publicate de Dana Vais în revistă din 2000 încoace.


Discursurile (post moderne) ale arhitecturii”-lansare de monografie - arh. Vlad Gaivoronschi si arh. Ioan Andreescu ,Editura Fundației Arhitext
Aceasta monografie prezinta lucrarile celor doi arhitecti romani contemporani. Ioan Andreescu si Vlad Gaivoronschi si continua eforturile fundatiei Arhitext design de a construe o imagine de ansamblu asupra arhitecturii de calitate si a arhitectilor contemporani de valoare, din Romania.


http://www.arhitextdesign.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu